#3 Wijnproeverij aan huis

Een wijnproeverij is harstikke leuk! Alleen bijna onmogelijk in deze corona tijd… Jordy Verboon heeft hier de oplossing voor! Een wijnproeverij aan huis, volgens de huidige maatregelen mag u 1 persoon per huishouden uitnodigen. Dit is uw wijnleverancier uit Berkel en Rodenrijs!

De eerste wijnproeverij van Verboon Wines was op vriWijnproeverij Wijn Proeverij Wijn proeverij aan huis Wijn Berkel Wijnhandel Lansingerland 1jdag 12 Februari een feit. De wijnproeverij werd gehouden in een huishouden binnen Berkel en Rodenrijs. Het huishouden bestond uit 4 Berkelaars. Deze personen waren razend enthousiast over hoe de proeverij verliep, een licht puntje in deze corona tijd.

Verboon Wines neemt u in deze blog mee hoe zo’n wijnproeverij aan huis eruitziet! Met hieronder een overzicht in stappen.

 1. U neemt contact op met uw wijnleverancier uit Berkel en Rodenrijs (Verboon Wines)
 2. Het wijnproeverij assortiment wordt telefonisch of via de mail besproken, hier krijgt u niet te horen welke wijnen er worden gedronken alleen wordt uw smaakprofiel gemeten door Jordy. U zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om alleen maar rode wijnen te willen drinken. Of juist alleen maar witte of rosé wijnen. Bubbels zelfs ook mogelijk! Ook wordt de prijscategorie vastgesteld voor de wijnen.
 3. Nadat uw smaakprofiel is gemeten wordt er achter de schermen een schema gemaakt met welke wijnen er voor de wijnproeverij gaan worden gebruikt.
 4. Zodra de wijnproeverij op papier gereed is ontvangt u bericht met welke hapjes er lekker bij de wijnproeverij zijn. Meerdere opties zullen hier aanwezig zijn. Zo heeft u zelf de vrijheid met wat u erbij wilt eten & wat het mag kosten, Verboon Wines geeft alleen het advies over wat er goed smaakt bij de wijnen.
 5. De wijnen blijven beroepsgeheim zodat het echt een verassing is over wat er gaat worden uitgeschonken.
 6. Alles is nu geregeld voor een fantastische proeverij. Dit is wat uw wijnleverancier meeneemt, hier wordt dus allemaal voor gezorgd.
 7. Verboon Wines neemt mee: De wijnen, Proefformulieren, Koelers, Glazen, Spoelbakken, Sfeer – Items (Zoals een banner), Onwijs veel enthousiasme!
 8. Na afloop is er een optie om de wijnen die zijn geproefd voor een speciale ‘proeverij prijs’ te krijgen. (Deze prijs is erg scherp.)
 9. Verboon Wines heeft nu al zin om bij u zijn kennis & passie te delen!

Omdat Verboon Wines gelegen is in Berkel en Rodenrijs (Gemeente Lansingerland) wordt er geen verzendkosten gerekend binnen Zuid – Holland wilt u een wijnproeverij op locatie buiten Zuid – Holland? Neem even contact op! Dit is gewoon mogelijk!

Na deze blog zin in een wijnproeverij op locatie gekregen?

Neem contact op met Jordy:

 • info@verboonwines.nl
 • 06-53318598

Volg Verboon Wines ook op de socials!

Instagram: @verboonwines / Facebook: @verboonwines

Zoeken