#4 Jongste wijnleverancier in Nederland

Jongste wijnleverancier in Nederland. Dit is Jordy Verboon eigenaar van Verboon Wines.

Hoe komt deze jongen uit Bergschenhoek aan zijn kennis & wat is zijn visie?

In deze blog nemen wij u mee in het verhaal achter de jongste wijnleverancier in Nederland.

Jordy Verboon is een 20 jaar oude jongen uit Bergschenhoek met een enorme passie voor wijn. Maar als je pas 20 jaar jong bent houdt het in dat je pas 2 jaar alcohol mag drinken, dit is inderdaad het geval! Hoe komt deze wijnhandelaar uit Bergschenhoek dan aan zijn kennis? Jordy is op zijn 16de begonnen met een stage binnen een wijnhandelaar uit Berkel en Rodenrijs. Met veel enthousiasme heeft hij hier gewerkt binnen een leuk bedrijf! Op dit moment dronk Jordy nog geen alcohol i.v.m. top sport (karten.) & met zijn leeftijd. Toch merkte hij al wel dat die bij het bezoeken van een wijngaard in Zeeland dit beroep erg interessant vind. Doordat je iedere dag steeds meer kreeg te horen over wijn & ook steeds meer mee maakte werkte dit allemaal mee op zijn kennis. Proeverijen bijwonen waren op dit moment super interessant je leerde van elke minuut.

Met de ambitie om de jongste wijnleverancier van Nederland te worden moest Jordy stappen maken. De tijd tikt door. Na 4,5 jaar ervaring hebben opgedaan bij een wijnhandelaar uit Berkel en Rodenrijs maakt Jordy de stap om voor zichzelf te beginnen. Nu mag hij zich officieel de jongste wijnleverancier van Nederland noemen.

Wat is zijn visie & hoe behandeld Verboon Wines zijn klanten?

Verboon Wines wilt het wijn leveren naar een nieuw niveau brengen! Het moet van alle gemakken zijn voorzien, zo wordt de witte, rosé & mousseerde wijn direct gekoeld aangeleverd en de rode – port wijnen niet. Dit wordt mogelijk gemaakt door een koelwagen die 75% gekoeld is, zo komt de bestelling in 1x en zijn alle wijnen op de juiste tempratuur geleverd.

Verboon Wines levert dezelfde dag nog uit binnen Zuid – Holland. Verboon Wines probeert uw wijnen zo snel mogelijk aan huis te leveren. Wijnen die worden besteld buiten Zuid – Holland worden verzonden met de post (Gemiddelde levertijd 1-3 dagen) Wilt u de wijnen persoonlijk laten bezorgen buiten Zuid – Holland? Neem contact op met Jordy, er is erg veel mogelijk! Zo kan Verboon Wines ook cadeautjes bezorgen op een gewenste locatie. Denk hierbij aan een mooi wijnkistje of een wijn geschenk box.

Verboon Wines neemt altijd persoonlijk contact met u op hoe laat de order wordt bezorgt.

Bekijk de andere voordelen van Verboon Wines in een van onze oudere blog.

#1 Waarom Verboon Wines?

Bedankt voor het lezen van onze blog!

Wij wensen u veel shop – plezier!

Zoeken