#5 Gekoelde wijnen aan huis laten bezorgen

Gekoelde wijnen aan huis laten bezorgen, dat is wat Verboon Wines doet! Dit is de nieuwe generatie wijnleverancier. Verboon Wines neemt het wijn laten bezorgen aan huis naar een nieuw level. Door de beste wijnen in de wereld gekoeld aan huis te laten bezorgen!

Het klinkt als een droom, warme zomerse dag lekker in de tuin ontzettend veel zin in een lekkere wijn maar geen zin om naar de supermarkt of slijter te gaan. Verboon Wines komt met de oplossing met een paar drukken op de knop krijgt u de beste wijnen gekoeld bezorgt aan huis.

Dit geldt uiteraard alleen voor de: witte, rosé & mousserende wijnen. Uw rode – port wijnen worden niet gekoeld aangeleverd. Hoe? Door onze speciale koelwagen die voor 75% gekoeld is. Zo kunt u van alles mixen en zorgt Verboon Wines ervoor dat de wijnen op de juiste tempratuur worden aangeleverd aan huis.

In de foto boven aan het artikel zit u onze gekoelde auto staan. Op dit moment kunnen wij alleen gekoelde wijnen aan huis laten bezorgen binnen Zuid – Holland. Dit i.v.m. reistijd, wilt u op deze manier uw kwaliteit wijnen aan huis laten bezorgen alleen woont u buiten Zuid – Holland?

Neem contact op met Verboon Wines, er wordt altijd naar een passende oplossing gezocht! Er is heel veel mogelijk!

Wilt u dit niet? Maar wel de wijn en woont u buiten Zuid – Holland, geen probleem! Uw pakket wordt zorgvuldig ingepakt & met de post verstuurd. Uw verwachte levertijd is tussen de 1 – 3 dagen afhankelijk van de drukte van het postbedrijf.

Wij wensen u veel shop plezier!

Bekijk de video hieronder hoe wij te werk gaan:

Bedankt voor het lezen van deze blog!

Verboon Wines

Zoeken