#7 Wijnen gekoeld bezorgd aan huis

Wijnen gekoeld bezorgd aan huis, zo levert Verboon Wines uit. In deze blog nemen wij u mee hoe wij dit doen & wat de voordelen zijn. Zo heeft u er een beter beeld bij.

Waarom schrijven wij deze blog nadat wij al een voorproefje hadden gegeven in blog 5

#5 Gekoelde wijnen aan huis laten bezorgen

Dit omdat vandaag op het nieuws was dat er steeds meer klachten zijn over pakketbezorgers, Verboon Wines wilt daarom op de juiste manier de beste wijnen leveren & dat is gekoeld en persoonlijk! Hierbij de link die leidt naar het bericht van RTL Nieuws http://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5216018/postnl-dpd-gls-dhl-klachten-pakketbezorgers-pakketten-webwinkel-webshop

Wijn is een luxe product en wij vinden ook dat dit luxe moet worden bezorgd!

Wijnen gekoeld bezorgt aan huis Verboon Wines De beste wijnen bezorgt aan huis Jordy VerboonZo leveren wij de beste wijnen gekoeld aan! Dit geldt alleen voor de witte, rosé & mousserende wijnen. In deze bus hier rechts worden uw wijnen geleverd.

Binnen Zuid – Holland leveren wij op deze manier aan omdat het anders niet haalbaar is met reistijd. Wilt u wel op deze manier uw bestelling persoonlijk ontvangen maar woont u buiten Zuid – Holland? Neem contact op met de eigenaar.

Voordeel aan Verboon Wines is dat als u vandaag besteld het dezelfde dag krijgt geleverd vaak al binnen een uur, uitzonderingen kunnen de voorraad zijn of niet voorspelbare situaties. Maar of het algemeen krijgt u uw bestelling zo snel mogelijk in huis! Doordat de wijnen gekoeld worden geleverd kunt u gelijk een heerlijk glas wijn nemen!

Ook hebben wij een promotie video gemaakt hoe wij de wijn uitleveren. Gemaakt door een jong ondernemer (17 Jaar) Boersproductions

http://www.linkedin.com/posts/nathan-boers-71bb61206_promotie-video-verboon-wines-wijn-leveren-activity-6770088541289549824-B-Nf

 

Hier wat foto’s van onze bedrijfsauto:

De beste wijnen persoonlijk aan huis bezorgt Wijnen gekoeld bezorgt aan huis Verboon WinesWijnen gekoeld aan huis bezorgt Persoonlijke bezoring Wijn gekoeld Beste wijnen bezorgt

Verboon Wines Wijn Berkel Wijn Lansingerland Wijn bezorgen Wijn laten bezorgenPremium Quality Verboon Wines Wijnen gekoeld bezorgt Lansingerland Zuid Holland

Bedankt voor het lezen van deze blog!

Bekijk de video hieronder hoe wij tewerk gaan:

Verboon Wines

 

Zoeken