#8 Wijn van de maand Maart

Wijn van de maand – Maart.

Nieuwe maand – Nieuwe wijn – Nieuwe actie. Dat is wat Verboon Wines doet, onze wijn van de maand Maart is niet één wijn maar twee wijnen! Verboon Wines wilt altijd alles anders doen en heeft twee toppertjes in de actie gedaan.

Het is maart en de lente kriebels zijn bij ons echt aanwezig! Na maanden lang rode wijn gedronken te hebben is het nu tijd voor lekkere witte wijnen.

De wijn(en) van de maand maart zijn geworden:

Impio Sauvignon Blanc

De best – seller bij Verboon Wines is nu in de actie! Dat voor een hele scherpe prijs! De reden dat die zo goedkoop is geprijsd is simpel. Verboon Wines wilt dat iedereen deze wijn een kans geeft dit is de reden dat die voor zo’n prijs wordt aangeboden. (Wat eigenlijk niet kan)

De Impio Sauvignon Blanc is super goed te drinken zo als aperitief maar ideaal te combineren met schelpdier of met geitenkaas.

Zoals we al aangaven is er niet één wijn in de actie maar twee wijnen! Ook de Impio Verdejo is niet normaal scherp geprijsd! Inderdaad ook voor 5 euro de fles en dat voor een super kwaliteit wijn.

Impio Verdejo

Een vino de mesa zoals de Spanjaard zegt inderdaad! Een wijn voor de tafel, goed te combineren met Varkensvlees, Schelpdier of gezouten vlees. Ook heel goed zo te drinken in de tuin met het betere weer deze maand!

Voor deze actie hebben wij ook een promotie video gemaakt:

http://www.facebook.com/107211084657034/videos/461329378234666

 

Zoals ik in de laatste zin al aangeef. Zijn de Impio wijnen heel goed zo te drinken, hele toegankelijke wijnen niet te zwaar.

De Impio wijnen zijn nu heel erg scherp geprijsd voor maar 5 euro de fles kunt u deze wijn bemachtigen. Al neemt u van beide wijnen 1 doos (6 flessen). Komt u op 60 euro uit worden ze gratis & gekoeld bezorgt binnen Zuid – Holland. Alles buiten Zuid – Holland wordt bezorgt met de post.

Profiteer nu van deze actie!

Proost!

Verboon Wines

 

 

 

 

Zoeken