#9 Top 3 wijnen maand Maart

Impio Verdejo - Sauvignon blanc - Wijn bij pasta

Top 3 wijnen maand Maart:

Nieuwe maand, nieuwe top 3 ! In de maand Maart komen dus weer 3 nieuwe wijnen. Het is gelukkig wat warmer en de lente kriebels komen helemaal naar boven. Na een koude maand gehad te hebben waar wij ook 3 rode wijnen hadden geadviseerd is het nu tijd voor de witte wijnen !

In deze top 3 nemen wij u mee & laten wij u zien waarom wij hebben gekozen voor deze 3 wijnen.

3. Aires Andinos Torrontés, een geweldige wijn uit de Mendoza (Argentinië). Mendoza is de bekendste wijn regio van Argentinië, deze wijn is goed te combineren met gezouten vlees of varkensvlees. Hier worden Argentijnse wijnen vaak mee gecombineerd!

Aires Andinos Torrontés

2. Impio Verdejo deze wijn hebben wij al wat meer onder de loep genomen in onze vorige blog, toch mag deze Verdejo echt niet in deze top 3 ontbreken. Een super wijn uit Jumillia, voor een erg voordelige prijs. Deze Spaanse Verdejo is goed te combineren met Varkensvlees of scheldier. Ook erg goed zo te drinken als aperitief een allemansvriend!

Impio Verdejo

Hij is te verwachten deze nummer 1, maar wat een topper is dit! Impio Sauvignon Blanc, ook weer een Spaanse wijn uit het oh zo mooie Jumilla! Deze wijn is inderdaad nu in de actie de gehele maand Maart. Vooral nu een kans geven! Goed te combineren met geitenkaas of schelpdier, maar zou hem vooral als aperitief drinken. Heerlijk !

Impio Sauvignon Blanc

Over deze wijnen hebben wij ook een video gemaakt (De actie wijnen) Bekijk de video hieronder:

http://www.facebook.com/107211084657034/videos/461329378234666

Bent u benieuwd naar onze vorige top 3 wijnen van de maand?

Bekijk blog nummer 6!

Proost!

 

Zoeken