#10 Krantenartikelen

Verboon Wines stond in diverse krantenartikelen, in deze blog nemen wij u mee en laten wij de krantenartikelen lezen.

Het begon met een topper van een wijn die in De Telegraaf stond, namelijk de Ricardo Dumas Roble. Deze wijn uit Spanje was de wijn van de week in De Telegraaf.

Ricardo Dumas Roble Tempranillo

Zoals u ziet hadden wij ook een video over deze wijn gemaakt, dit proberen wij steeds meer te doen. Zodat u niet de teksten hoeft te lezen maar alleen de video hoeft te bekijken waar wij de wijn met u doorproeven!

Nadat we deze video hebben gepubliceerd kregen wij een telefoontje van De Telegraaf of ze een klein stukje mochten schrijven over Verboon Wines & Jordy Verboon. Dit is een heel gaaf stukje geworden!

De Telegraaf Krantenartikel Verboon Wines Jordy Verboon

Het stukje was te vinden achterin de Telegraaf onder het kopje: De carrière van: Jordy Verboon.

 

 

 

 

 

De jongste wijnleverancier van Nederland De Heraut Verboon WinesOok was een een groot stuk geschreven in de lokale krant:

De Heraut, dit is een plaatselijke krant deze gaat door heel Lansingerland heen. De gemeente van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.

De Heraut ging vooral in dat Jordy de jongste wijnleverancier van Nederland is.

De jongste wijnleverancier van Nederland

 

Hart van Lansingerland Ondernemen in Corona tijd Jongeren motiverenOok stond er nog een tof stuk in Hart van Lansingerland over het ondernemen in corona. Het artikel in Hart van Lansingerland was ook in de vorm van een interview waar Jordy ook zoveel mogelijk jongeren mee wil motiveren dit was het doel van het artikel. Zo werkt Verboon Wines veel samen met ondernemers uit Lansingerland. Ook veel met jong ondernemers!

 

 

http://www.hartvanlansingerland.nl/nieuws/algemeen/22969/jordy-geeft-tip-aan-leeftijdsgenoten-ga-op-zoek-naar-je-passie-

 

 

Zoeken