#13 De BESTE wijnen per prijscategorie

relatiegeschenken - verboon wines

De beste wijnen per prijscategorie, zelf vindt ik dit een van de meest interessante vragen. Drink je een wijn bij iemand denk je ja dit is echt een goede wijn ga je opzoek naar wat die kostte. Is de wijn per fles 30 euro… Niks mis mee maar voor een doordeweekse wijn wel te enthousiast.

Hiervoor hebben we een video gemaakt: ‘ De BESTE wijnen per prijscategorie ‘ In deze video geef ik mijn persoonlijke advies welke wijn het beste is per prijscategorie. Ook ga ik dieper in op het wijnhuis & de omgeving.

Alle wijnen zijn te verkrijgen bij ons in het assortiment ! Bij aankoop van 6 flessen ontvangt u zelf 10% korting, mixen mag.

Vinden jullie dit soort video’s interessant? Abonneer op ons YouTube kanaal!

Bedankt voor het lezen van deze blog.

Zoeken