#14 Aradon

Aradon een fantastisch wijnhuis uit Spanje, in deze blog nemen wij u mee waarom wij & de klanten zo houden van Bodegas Aradon.

Bodegas Aradon is gelegen in de bekendste streek uit Spanje. De Rioja vlak onder de bekende rivier de Ebro, zo als jullie weten verkoopt Verboon Wines vooral Spaanse wijnen die kwalitatief van het hoogste niveau zijn. De wijnen van Bodegas Aradon zijn hier een mooi voorbeeld van.

Doordat wij veel Aradon wijnen verkopen worden ze ook in verschillende YouTube video’s onder de loep genomen. In de video hieronder bijvoorbeeld, dit gaat over de beste rode wijnen per prijscategorie. Hier komen zelf 2 Aradon wijnen in voor. Bekijk de video hieronder.

Maar ook de witte Aradon mag niet vergeten worden. Deze wijn is van een bijzondere druif gemaakt namelijk de Viura druif. Een vrij onbekende druif uit Spanje die vaak wordt geblend. Dat is ook het geval bij de witte Aradon. Dit is namelijk een blend van de druiven Viura & Garnacha Blanca. Een witte Rioja wijn dus. Zeker weten aan te raden! Bekijk ook hiervan de video op ons YouTube kanaal.

Hierbij een lijstje met de Aradon wijnen die wij op voorraad hebben.

Aradon Momento Tempranillo

Aradon Tempranillo

Aradon Rioja Wit

Bedankt voor het lezen van deze blog.

Wij wensen u veel kijk plezier!

Proost!

Jordy Verboon / Verboon Wines

Zoeken