#20 Wijnen in Lansingerland

Wijnen in Lansingerland.

Als u op zoek bent naar wijnen die u kunt halen in Lansingerland. Of mocht u in de buurt zijn van Lansingerland bent u bij Verboon Wines bij het goede adres!

We zijn een wijnhandel gevestigd in Bergschenhoek met als eigenaar Jordy Verboon.
Met zijn 21e jarige leeftijd maakt dit de jongste wijnleverancier van Nederland.
Jordy is geboren en getogen in Bergschenhoek.

Al sinds jong wist Jordy wat hij wilde gaan doen, sinds zijn 16de is hij actief in de alcohol branche. Hier is zijn passie uit voort gekomen, dit omdat je elke dag bezig bent met een lekker & gezellig product. Mensen blij maken met lekkere wijnen en goede adviezen. Het leukste wat er is! Jordy is super trots en blij dat hij in zijn eigen omgeving Lansingerland dit mooie avontuur kon aan gaan.

Verboon Wines heeft een ruim assortiment met kwaliteit wijnen voor een goede prijs. Het bedrijf werk voornamelijk samen met Spaanse wijnen.
Verboon Wines heeft 1 op 1 contact met deze wijngaarden, wat zorgt voor een goede band en connectie tussen de bedrijven. Het leuke is ook dat Verboon Wines het alleen recht heeft op een aantal van deze Spaanse wijnen door dit goede contact met elkaar. Dat betekent dus dat je de wijnen die wij verkopen alleen bij ons kunt bestellen!

Het zijn dus lekkere en originelen wijnen die voor u voor een goede prijs bij ons kunt proberen. Deze wijnen worden aan huis bezorgd in heel Zuid – Holland!

Veboon Wines bestaat niet alleen meer uit Jordy. Om het bedrijf er goed en professioneel eruit te laten zien heb je mensen nodig die daar verstand van hebben. En die persoon hebben we gevonden. Alle filmpjes/foto’s zijn gemaakt door een jong ondernemer uit Lansingerland. Nathan Boers is een 18e jarige student die in zijn vrije tijd een eigen onderneming heeft (Boers Productions). Dit bedrijf ligt op 1 lijn met ons bedrijf door te zorgen voor kwaliteit. In zijn geval met bedrijf video’s.

Deze kunt u vinden op onze sociale media kanalen.

https://www.facebook.com/verboonwines

https://www.instagram.com/verboonwines/

https://www.linkedin.com/in/jordy-verboon-98a531188/

Zo als u kunt zien zijn het originele video’s gerelateerd met dit prachtige product. Nathan komt zelf ook uit Lansingerland wat onwijs fijn samen werken is! Boers Productions is dan ook een echte aanwinst geweest voor het eerste jaar van dit bedrijf.

En dan is er nog één iemand die de afgelopen tijd met veel plezier voor Verboon Wines heeft gewerkt. En die tevens ook deze blog heeft geschreven. De stagiair Bram van Dijk. En ook ik woon zelf in Lansingerland! Met de opleiding Junior Accountmanager kan ik mooi terecht bij een starend bedrijf in Lansingerland actief in de wijnbrache, Verboon Wines.
Ik zit nu in me laatste jaar wat betekent dat ik een half jaar stage moest lopen. Zelf vind ik dit echt een onwijs toffe stage omdat het heel divers is, met een gemiddelde leeftijd van 19 jaar binnen het bedrijf is het gemakkelijk samen te werken!
Zijn we trots dat deze samenwerkingen tot stand zijn gekomen.

Bedankt voor het lezen van mijn 1ste Blog!

Bram van Dijk
Verboon Wines

Zoeken