#21 Wijnproeverij op locatie

Wijnproeverij op locatie!

Een wijnproeverij is super leuk om mee te maken. Een avond of middag vol gezelligheid, enthousiasme, lekkere hapjes & uiteraard heerlijke wijnen! In deze blog nemen wij u mee hoe een wijnproeverij in zijn werk gaat bij Verboon Wines.

Nadat u contact heeft gezocht met Verboon Wines (info@verboonwines.nl) bespreken wij hoe u de wijnproeverij wilt hebben; groepsgrootte, locatie, tijdstip, eventuele hapjes en welke wijnen u wilt proeven. Denk hierbij aan: rosé, witte wijn, rode wijn, port of zelfs een bubbel-proeverij! Alles is mogelijk, een mix van verschillende soorten wijn is het meest voorkomend.

Er zit geen limiet aan de groepsgrootte. Wij doen ook wijnproeverijen voor horeca en bedrijven (+60 pers.). Mocht u dit lezen en interesse hebben in een grootschalige, gezellige wijnproeverij neem op contact op met het bovenstaand e-mailadres of via de telefoon (06-53318598).

 

Wat regelen wij? 

 • Uiteraard het belangrijkste: de wijnen!
 • De organisatie van een wijnproeverij gedurende 2 uur
 • Enthousiaste uitleg & kennis van de wijnen
 • Een interactief spel met de wijnen waar een mooie prijs gewonnen kan worden
 • Glazen
 • Banner, koelers, pennen, statafels (indien nodig)
 • Hapjeslijst – wij geven een lijst door welke hapjes of gerechten lekker zijn bij de wijnen die zullen worden uitgeschonken op de proeverij. Hier wordt rekening gehouden met uw dieet- of allergiewensen

 

Wat moet u voorbereiden voor de wijnproeverij op locatie?

 • De locatie
 • De gasten
 • Eventuele hapjes. Wij geven een ruim advies wat passend is bij de wijnen

 

Kosten van een wijnproeverij op locatie

Voor een wijnproeverij op locatie of rekenen wij met een prijs per persoon, afhankelijk van de opdracht wordt er een prijs per persoon afgesproken

 • De prijs per persoon bevat een totaal ontzien van de wijnproeverij.
 • Dit is echter afhankelijk van de type wijnen die u wilt drinken. Bij duurdere of luxere wijnen, champagne of prosecco zal er een andere prijs per persoon gerekend worden

Mocht u een wijnproeverij op locatie voor een grotere groep willen? Of mocht een wijnproeverij op locatie willen hebben buiten Zuid-Holland? Dit is gewoon mogelijk! Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden en de prijzen die hierbij horen.

Hieronder vindt u wat foto’s van gegeven wijnproeverijen van het afgelopen jaar.

Wij organiseren graag voor uw vrienden & familie een wijnproeverij op locatie!

 

Team

Verboon Wines

 

 

 

 

 

[contact-form to=”info@verboonwines.nl ” subject=”Wijnproeverij op Locatie “][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Site” type=”url”][contact-field label=”Uw voorstel ” type=”textarea”][/contact-form]

 

Zoeken