#24 Verboon Wines scooter

online wijn bestellen - Verboon Wines

Verboon Wines scooter

Zoals u misschien wel op de Socials heeft gezien hebben wij een nieuwe aanwinst voor het bedrijf. Het is de Verboon Wines scooter. Mocht u het gemist hebben vertel ik u graag wat meer over de scooter.

Verboon Wines staat natuurlijk voor premium quality en daar hoort natuurlijk ook de beste service bij. Als u bij ons een wijn besteld kunt u die dezelfde dag nog geleverd krijgen! Nu het steeds drukker wordt en we steeds meer orders binnen krijgen werd het tijd voor wat verandering. We hebben na gedacht en verschillende voertuigen overwogen. We wilden iets wat een luxe uitstraling heeft, maar ook goed is voor het milieu. En als snel kwamen tot de conclusie dat het een elektrische scooter moest gaan worden.

Wij als Verboon Wines willen met ons bedrijf ook mee helpen om de wereld een stukje milieuvriendelijker te maken. Daarom hebben wij gekozen voor een 100% elektrische scooter. Een elektrische scooter is perfect om korte afstanden te rijden voor de particulieren klant. Door de aanschaf van de scooter bij S.B. Scooters kunnen wij nu op meerdere plekken tegelijkertijd bezorgen. Ideaal om uw wijnen te bezorgen binnen Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek).

Wat voor elektrische scooter rijden wij?
 Wij rijden met de AGM elektrische Goccia scooter. Deze stevige 2-persoons E-scooter heeft zeer veel zitruimte en is een echte alleskunner. Bovendien kent hij een luxe uitrusting waaronder cruisecontrol, de mogelijkheid om 2 accu’s aan te sluiten, een duidelijke batterijmeter, grote wielen voor een hoog comfort, Bovendien heeft hij een bereik tot 120 kilometer en kan 45 kilometer per uur. Wij hebben er een grote box op laten zetten waar wij 4 dozen wijn in kwijt kunnen. De wijnen worden er gekoeld en ingezet en worden ook gekoeld bezorgd bij u thuis.

Wij bezorgen graag uw wijnen op deze prachtige elektrische scooter!

Team
Verboon Wines

Verboon wines bezorg bus wijn bus wijnen lansingerland bleiswijk Berkel en RodenrijsVerboon wines Wijn bezorgen Lansingerland gekoelde wijnen bezorgen Wijnen NederlandVerboon wines Scooter Wijnen Bezorgen Bergschenhoekverboon wines S. B. Scooters Lansingerland Berkel en Rodenrijs elektrische scooter

 

 

 

 

Zoeken