#29 Verboon Wines Aanhanger

Verboon-wines-aanhanger-zijkant-lansingerland-wijn-bezorgen-verboon-wines-jordy-verboon

Verboon Wines aanhanger 

Onze nieuwe marketingstunt heeft u hem al gespot?

Marketing is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf en bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om hun producten of diensten te promoten. Een nieuwe marketingstunt die de laatste tijd steeds populairder wordt, is de reclame aanhanger. In deze blog bespreken we wat een reclame aanhanger is, hoe het werkt en waarom het voor ons als Verboon Wines zijnde een effectieve marketingstrategie is.

Wat is een reclame aanhanger? Een reclame aanhanger is een verplaatsbare billboard die aan een auto bevestigd is of los staat geparkeerd. Het is een opvallende en mobiele manier om je boodschap over te brengen aan een groot publiek. De aanhanger is beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen, zodat het gemakkelijk aangepast kan worden aan de specifieke behoeften van een bedrijf in ons geval wijn natuurlijk. Wij hebben de aanhanger ontworpen maar ook zelf gemaakt. Wij hebben hem namelijk volledig gerenoveerd. Je ziet de transformatie goed op de foto’s die wij hebben toegevoegd.

Hoe werkt het? Het idee achter een reclame aanhanger is om zoveel mogelijk zichtbaarheid te creëren voor een product of dienst vooral in Lansingerland. Wanneer een auto met de aanhanger door onze gemeente rijdt, zal het product of de dienst opvallen bij het publiek.

Waarom wij deze manier van marketing een goed idee vinden.

Je bereikt een groter publiek: Een reclame aanhanger is een mobiele billboard die overal naartoe verplaatst kan worden. Dit betekent dat het bedrijf Verboon Wines zijn producten en diensten op verschillende locaties in Lansingerland kan tonen, waardoor het bereik van het publiek vergroot wordt.

Kosteneffectief: In vergelijking met andere manieren van reclame, zoals tv-commercials of billboards, is een reclame aanhanger een kosteneffectieve manier om je boodschap over te brengen. Het is ook goedkoper om meerdere aanhangers te produceren dan om verschillende tv-commercials of billboards te maken. En het is veel meer gericht daardoor op je eigen regio (Lansingerland).

Herkenbaarheid vergroten: Een reclame aanhanger biedt de mogelijkheid om een opvallend en herkenbaar ontwerp te maken dat verbonden is met het bedrijf Verboon Wines. Hierdoor zullen mensen het bedrijf sneller herkennen en associëren met de wijnen die wijn aanbieden. Dit verhoogt de herkenbaarheid van ons bedrijf en draagt bij aan de groei van ons merk.

Mocht u de aanhanger een keer tegenkomen laat het ons weten!
U kunt ons altijd een berichtje sturen of zet het in uw verhaal. Wij als bedrijf vinden het altijd leuk om dit soort berichten langs te zien komen op onze socials. Wij zullen dit ook altijd reposten in onze eigen stories.

Instagram: VerboonWines
Facebook: VerboonWines

Verboon-wines-aanhanger-met-bus-lansingerland-wijn-bezorgen-verboon-wines-jordy-verboon
Verboon-wines-aanhanger-met-bus-lansingerland-wijn-bezorgen-verboon-wines-jordy-verboon
Verboon-wines-aanhanger-zijkant-lansingerland-wijn-bezorgen-verboon-wines-jordy-verboon
Verboon-wines-aanhanger-zijkant-lansingerland-wijn-bezorgen-verboon-wines-jordy-verboon
Verboon-wines-aanhanger-lansingerland-wijn-bezorgen-verboon-wines-jordy-verboon
Verboon-wines-aanhanger-lansingerland-wijn-bezorgen-verboon-wines-jordy-verboon
Verboon-wines-aanhanger-ervoor-lansingerland-wijn-bezorgen-verboon-wines-jordy-verboon
Verboon-wines-aanhanger-ervoor-lansingerland-wijn-bezorgen-verboon-wines-jordy-verboon

Zoeken