#32 Catering op locatie

Verboon-wines-Catering-op-locatie

Catering op locatie

Catering-op-locatie-Verboon-Wines
Catering-op-locatie-Verboon-Wines

Als je een evenement organiseert, is het aanbieden van drankjes aan je gasten een belangrijk aspect om in gedachten te houden. Maar het kan ook lastig zijn om het te organiseren, vooral als je niet weet hoeveel drankjes er nodig zijn en wat voor soorten drankjes je moet aanbieden. Dat is waar wij met catering op locatie van pas komen.

Catering op locatie is een dienst die drankjes biedt voor evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeestjes, enz. Het omvat het aanbieden van verschillende soorten dranken, van frisdranken tot alcoholische dranken zoals bier en natuurlijk onze eigen wijnen. Het biedt ook de benodigde materialen en apparatuur, zoals glazen, ijs en meer. Dit zorgt ervoor dat je evenement soepel verloopt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de drankjes.

Het is belangrijk om de catering op locatie te regelen voor je evenement, omdat het je veel tijd en geld bespaart. Je hoeft je geen zorgen te maken over het kopen van drankjes in grote hoeveelheden, en je hoeft ook geen extra apparatuur te kopen. Dit alles wordt voor je geregeld door ons Verboon Wines.

Een ander voordeel van catering op locatie is dat het zorgt voor een professionele uitstraling. Wij hebben de ervaring en de kennis om drankjes van hoge kwaliteit aan te bieden en deze op de juiste manier te serveren. Dit creëert een professionele sfeer en laat een goede indruk achter op je gasten.

Als je de catering op locatie wilt regelen, zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst moet je bepalen welke soorten drankjes je wilt aanbieden, afhankelijk van het soort evenement dat je organiseert. Als het een zakelijk evenement is, moet je bijvoorbeeld wellicht alleen niet-alcoholische dranken aanbieden. Als het een bruiloft is, moet je wellicht alcoholische dranken aanbieden.

Daarnaast kunt u ons advies vragen naar de hoeveelheid drankjes er nodig zijn voor je evenement. Wij hebben de ervaring om de juiste hoeveelheid drankjes te bepalen op basis van het aantal gasten en de duur van het evenement. Dit zorgt ervoor dat je niet te veel of te weinig drankjes hebt.

Tot slot de kosten die u heeft bij de catering op locatie. Wij maken elke keer een unieke offerte precies afgestemd op uw wensen. Wij bepalen de prijs per persoon die u uitnodigt.

Al met al biedt de catering op locatie vele voordelen voor evenementen. Het bespaart je tijd en geld, zorgt voor een professionele uitstraling en maakt je evenement soepel verlopend. Door enkele stappen te volgen en samen te werken met een ons, kun je je evenement tot een groot succes maken.

Waarom wijn het perfecte drankje is

Wijn voor catering op locatie - Verboon Wines
Wijn voor catering op locatie – Verboon Wines

Natuurlijk zijn wij een wijnhandel en laat dit nou het perfecte drankje zijn voor een catering op locatie. Wijn is een van de meest populaire drankjes die wordt geserveerd op evenementen en daar zijn goede redenen voor. Hier zijn enkele redenen waarom wijn het perfecte drankje is op een catering op locatie.

Ten eerste past wijn bij vrijwel elk soort evenement. Of het nu een chique bruiloft, een ontspannen barbecue of een bedrijfsfeest is, wijn past bij elk soort evenement en elke gelegenheid. Het is een veelzijdige drank die een scala aan smaken en aroma’s biedt die aan verschillende smaakpapillen kunnen voldoen.

Ten tweede past wijn bij verschillende soorten gerechten en hapjes. Of het nu gaat om vlees, vis, kaas of groenten, er is altijd wel een wijn die bij het gerecht past. Het biedt een geweldige smaakcombinatie die je gasten zullen waarderen.

Ten derde is wijn een drankje dat mensen helpt om te ontspannen en zich op hun gemak te voelen. Het is een perfecte manier om gesprekken te beginnen en mensen te laten socializen tijdens een evenement. Het helpt om de sfeer te verlichten en mensen te helpen zich comfortabeler te voelen.

Ten vierde is wijn een gezonde drankoptie in vergelijking met andere alcoholische dranken. Het heeft antioxidanten die goed zijn voor het hart en kan helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Dit maakt het een gezondere keuze voor mensen die op zoek zijn naar een alcoholische drank die goed is voor hun gezondheid.

Ten slotte is wijn een drank die gasten waarderen en waardoor ze zich speciaal voelen. Het is een drankje dat vaak wordt geassocieerd met luxe en verfijning. Door wijn te serveren op je catering op locatie, kun je je gasten een speciale en unieke ervaring bieden die ze zullen onthouden.

Traiteur op locatie

traiteur-op-locatie-Verboon-Wines
traiteur-op-locatie-Verboon-Wines

 

Bij een catering op locatie hoort natuurlijk naast wijn en andere drankjes ook wat lekkers te eten. Wij hebben nou contact met een traiteur die lekkere en exclusieve hapjes kan regelen.

Een professionele traiteur kan exclusieve hapjes maken die passen bij de dieetwensen van jouw gasten. Of het nu gaat om vegetarische, veganistische, glutenvrije of andere dieetwensen, een professionele traiteur kan rekening houden met deze wensen en de juiste hapjes aanbieden.

Al met al kan het aanbieden van exclusieve hapjes naast wijn een fantastische manier zijn om jouw evenement te verbeteren en jouw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Een professionele traiteur die exclusieve hapjes kan maken, kan ervoor zorgen dat jouw evenement een onvergetelijk succes wordt en dat jouw gasten nog lang napraten over de smaakvolle en unieke hapjes die ze hebben geproefd.

 

Wilt u nog meer foto’s zien? neem gerust een kijkje op onze socials:
Instagram: https://www.instagram.com/verboonwines/
Facebook: https://www.facebook.com/verboonwines/

Mocht u meer informatie willen over onze wijnen neem gerust een kijkje bij ons assortiment:
https://verboonwines.nl/shop/

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen kunt u altijd bellen, smsen of mailen naar:
telefoon: 06 53 31 85 98
Email: Info@verboonwines.nl

 

Boeken van een catering op locatie

 

 

Zoeken