#36 Wijn laten bezorgen

wijn laten bezorgen - Verboon wines

Wijn laten bezorgen

wijn laten bezorgen - verboon wines
wijn laten bezorgen – verboon wines

Wijn bezorgen regio Lansingerland

Wijn laten bezorgen door Verboon Wines uit Bergschenhoek: een ervaring om niet te missen.

Er gaat niets boven een goede fles wijn om een avond compleet te maken. Of je nu een wijnliefhebber bent of niet, een fles van hoge kwaliteit kan de perfecte toevoeging zijn aan een etentje, een romantische avond of gewoon een gezellige borrel met vrienden. Maar wat als je geen tijd of zin hebt om naar de wijnhandel te gaan? Of als je op zoek bent naar een speciale fles die niet overal te vinden is? Dan is het laten bezorgen van wijn door Verboon Wines de oplossing.

Verboon Wines is opgericht door Jordy Verboon, een jonge en gepassioneerde wijnliefhebber. Met zijn achtergrond in de wijnwereld maar vooral zijn liefde voor wijn, besloot hij zijn eigen wijnhandel op te richten. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bevat een breed scala aan wijnen uit verschillende landen en streken. Of je nu op zoek bent naar een Italiaanse Barolo of een Zuid-Afrikaanse Chardonnay die net nieuw is gekomen in ons assortiment of een van onze specialiteiten namelijk kleine productie wijnen uit Spanje! bij Verboon Wines ben je aan het juiste adres.
Link naar onze nieuwe Zuid-Afrikaanse Chardonnay:
https://verboonwines.nl/product/hartenberg-estate-chardonnay-2018/

Wijn laten bezorgen bij Verboon Wines is heel eenvoudig. Je kunt terecht op de website van de wijnhandel en daar het assortiment bekijken. Er is een handige zoekfunctie waarmee je snel kunt vinden wat je zoekt. Ook kun je de wijnen op verschillende manieren sorteren, bijvoorbeeld op land of op prijs. Als je eenmaal hebt gevonden wat je zoekt, kun je de wijn toevoegen aan je winkelwagen en afrekenen. Betalen kan veilig en snel via iDeal of u kunt op locatie betalen doormiddel van een pinapparaat. Voor bedrijven is het mogelijk om op factuur te betalen!

En dan is het wachten op de bezorging. Wijn laten bezorgen door Verboon wines is makkelijk en snel geregeld. Je kunt zelf aangeven op welke dag en op welk tijdstip je de wijn wilt ontvangen. Zo hoef je niet thuis te blijven en kun je de bezorging plannen op een moment dat het jou uitkomt. Wat Verboon Wines ook bijzonder maakt, is dat ze de wijnen gekoeld leveren. Op deze manier ben je er zeker van dat de wijn op de juiste temperatuur wordt bewaard en kun je direct van je aankoop genieten. Bovendien biedt Verboon Wines snelle bezorging. De wijn wordt dezelfde dag nog bezorgd als je in de regio woont van Bergschenhoek. Zo heb je je bestelling al binnen een paar uur in huis! Dit maakt Verboon Wines de perfecte keuze als je last-minute een cadeau nodig hebt of als je gewoon snel wilt genieten van een heerlijke fles wijn.

wijn laten bezorgen - verboon wines
wijn laten bezorgen – verboon wines

Bij Verboon Wines wordt er veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de wijn, en dat geldt ook voor de bezorging. Om ervoor te zorgen dat de wijn op de juiste temperatuur blijft tijdens het bezorgen, wordt er gebruik gemaakt van een gekoelde bus. Zo weet je zeker dat de kwaliteit van de wijn behouden blijft, en kun je direct genieten van een heerlijk glas wijn. Maar niet alleen de gekoelde bus draagt bij aan de kwaliteit van de bezorging. Verboon Wines maakt namelijk ook gebruik van een elektrische scooter om de wijnen te bezorgen. Hiermee wordt niet alleen bijgedragen aan een beter milieu, maar het zorgt ook voor een snellere bezorging. De scooter kan namelijk makkelijk door het verkeer manoeuvreren en is daardoor vaak sneller op de plaats van bestemming dan een auto. Zo wordt het bestellen en bezorgen van wijn niet alleen makkelijker en sneller, maar ook nog eens duurzamer! bezorgen met de bus en scooter is wel alleen in regio Zuid-Holland. mocht u buiten dit gebied wonen wees niet getreurd. Wij sturen na het ontvangen van de order de wijnen zo snel mogelijk met de post naar u toe. Mocht u toch liever hebben dat het wordt bezorgd door een van onze eigen personeels leden voor meer informatie over de wijnen neem dan contact met ons op.

Al met al is het laten bezorgen van wijn door Verboon Wines een uitstekende keuze. Niet alleen vanwege het uitgebreide assortiment en de snelle bezorging, maar ook vanwege de passie en kennis van Jordy Verboon en zijn team. Of je nu een particuliere klant bent, of een bedrijf of horecagelegenheid, bij Verboon Wines ben je aan het juiste adres voor een kwalitatief hoogwaardige en snelle bezorging.

wijn laten bezorgen - verboon wines
wijn laten bezorgen – verboon wines

Wijn laten bezorgen voor bedrijven of Horecagelegenheden

Naast particulieren, bezorgt Verboon Wines ook aan bedrijven en horecagelegenheden. Het maakt niet uit of je een grote bestelling wilt plaatsen of slechts een paar flessen nodig hebt, Verboon Wines staat voor je klaar en zorgt ervoor dat je de wijn op tijd ontvangt. Wijn laten bezorgen aan bedrijven en horecagelegenheden is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Verboon Wines, en we zijn dan ook trots op de goede relaties die ze hebben opgebouwd met hun zakelijke klanten.

Bovendien is de snelle bezorging van Verboon Wines ook erg handig voor bedrijven en horecagelegenheden. Je kunt erop vertrouwen dat je je bestelling snel ontvangt, zodat je de wijn op tijd kunt serveren of cadeau kunt geven aan je klanten. Verboon Wines begrijpt hoe belangrijk het is om goede service te bieden aan hun zakelijke klanten en doet er dan ook alles aan om aan hun wensen te voldoen. Daarom is wijn laten bezorgen voor Horecagelegenheden of zakelijke klanten erg belangrijk voor ons.

Wijn laten bezorgen bij Verboon Wines gaat verder dan alleen het kopen van een fles. Jordy Verboon en zijn team zijn echte wijnkenners en staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu op zoek bent naar een wijn die past bij een bepaald gerecht, of naar een speciale fles voor een bijzondere gelegenheid, bij Verboon Wines krijg je deskundig advies op maat. Ook worden er regelmatig proeverijen en evenementen georganiseerd waarbij je kennis kunt maken met nieuwe wijnen en de mensen achter Verboon Wines.

Wilt u persoonlijk contact opnemen kunt u altijd bellen, smsen of mailen naar:
telefoon: 06 53 31 85 98
Email: Info@verboonwines.nl

Wilt u nog meer foto’s zien? neem gerust een kijkje op onze socials:
Instagram:  https://www.instagram.com/verboonwines/
Facebook:  https://www.facebook.com/verboonwines/

 

Mocht u meer informatie willen over onze wijnen neem gerust een kijkje bij ons assortiment:
https://verboonwines.nl

Zoeken