#42 Miss Anaïs

Miss Anais - Verboon Wines

Miss Anaïs

Geschiedenis Miss Anaïs

Miss anais - Verboon Wines
Miss anais – Verboon Wines

De Miss Anaïs wijnen zijn al lang een begrip in de wijnwereld. Deze wijnen worden geproduceerd door het beroemde Domaine Chantovent in de Zuid-Franse regio Languedoc-Roussillon. Het Domaine Chantovent, gelegen in de heuvels van de Minervois, is een familiebedrijf dat al meer dan honderd jaar actief is in de wijnindustrie. Het Domaine Chantovent is opgericht door de familie Devaux, die hun wijngaarden in 1906 in de buurt van Carcassonne, Zuid-Frankrijk, hebben geplant. Het bedrijf heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de beste wijnproducenten in de regio.

De naam is afkomstig van Anaïs Devaux, de dochter van de huidige eigenaar van het Domaine Chantovent. Zij heeft met haar passie en toewijding aan het wijn maken een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de Miss Anaïs wijnen.

De wijnen zijn afkomstig van de beste wijngaarden van het Domaine Chantovent. Het klimaat in deze regio is ideaal voor de teelt van druiven. De warme zomers en milde winters zorgen ervoor dat de druiven optimaal kunnen rijpen. De grond in de wijngaarden bestaat voornamelijk uit kalksteen en klei, wat de wijnen hun kenmerkende smaak en aroma’s geeft.

De wijnen worden geproduceerd met behulp van traditionele wijn bereidingsmethoden. De druiven worden met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd voordat ze worden geperst. Het sap wordt vervolgens gefermenteerd met behulp van natuurlijke gisten. De wijnen rijpen vervolgens in eikenhouten vaten, waardoor ze hun karakteristieke smaak en aroma’s ontwikkelen.

Welke Miss Anais zijn er?

De wijnen zijn verkrijgbaar in drie verschillende variëteiten: de Miss Anaïs Chardonnay, de Miss Anaïs Syrah en de Miss Anaïs Rosé. Elke wijn heeft zijn eigen unieke smaakprofiel en past bij verschillende gerechten en gelegenheden.

miss anais - Verboon Wines
miss anais – Verboon Wines

De Chardonnay is een elegante witte wijn met aroma’s van tropisch fruit en vanille. De wijn heeft een volle smaak en een zachte afdronk. Deze wijn is perfect te combineren met gerechten zoals vis, gevogelte, pasta’s en salades. De Chardonnay is ook een uitstekende wijn om te serveren als aperitief.
https://verboonwines.nl/product/miss-anais-chardonnay-viognier/

De Syrah is een krachtige rode wijn met aroma’s van zwarte bessen, kersen en kruiden. De wijn heeft een volle body en een lange afdronk. Deze wijn past goed bij stevige gerechten zoals rood vlees, wild en stoofschotels. De Syrah is ook een uitstekende wijn om te serveren bij een kaasplankje.

Miss Anais - Verboon Wines
Miss Anais – Verboon Wines

https://verboonwines.nl/product/miss-anais-grenache-syrah/

De Rosé is een verfrissende rosé met aroma’s van rood fruit en bloemen. Deze rosé heeft een droge smaak en is perfect om te combineren met lichte gerechten zoals salades, visgerechten en pastagerechten. De Rosé is ook een uitstekende wijn om te serveren tijdens een zomerse barbecue of bij een picknick.

https://verboonwines.nl/product/miss-anais-rose-gris/

Verboon Wines

Verboon Wines, een wijnhandel gevestigd in Bergschenhoek, is trots om drie van deze heerlijke wijnen te verkopen: de Chardonnay, de Syrah en de Miss Anaïs Rosé. Eigenaar Jordy Verboon is een wijnliefhebber met een passie voor kwaliteitswijnen en heeft deze wijnen met zorg geselecteerd voor zijn klanten.

Verboon Wines gelooft in de filosofie van het Domaine Chantovent, namelijk het maken van wijn met respect voor de natuur. Deze missie komt tot uiting in de uitstekende kwaliteit van de Miss Anaïs wijnen, die keer op keer hun reputatie waarmaken.

De Miss Anais wijnen van Verboon Wines zijn perfect geschikt voor elk moment van de dag. De Chardonnay is een geweldige keuze voor een ontspannen avond thuis met vrienden en familie, terwijl de Miss Anaïs Syrah past bij een feestelijk diner of een romantisch diner voor twee. De Miss Anaïs Rosé is perfect om te genieten tijdens een zonnige dag op het terras.

Kortom, de Miss Anaïs wijnen van het Domaine Chantovent zijn uitstekende wijnen die perfect passen bij verschillende gerechten en gelegenheden. Verboon Wines heeft deze wijnen met zorg geselecteerd en is er trots op om deze aan te bieden aan zijn klanten. Geniet van de heerlijke smaken en aroma’s van de Miss Anaïs wijnen en proef de passie en toewijding waarmee ze zijn gemaakt.

Extra Info

Wilt u nog meer foto’s zien? neem gerust een kijkje op onze socials:
Instagram:  https://www.instagram.com/verboonwines/
Facebook:  https://www.facebook.com/verboonwines/

Mocht u meer informatie willen over onze wijnen neem gerust een kijkje bij ons assortiment:
https://verboonwines.nl

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen kunt u altijd bellen, smsen of mailen naar:
telefoon: 06 53 31 85 98
Email: Info@verboonwines.nl

Zoeken