#50 Wijnproeverijen bij bedrijven

Wijnproeverijen bij bedrijven - Verboon Wines - Jordy Verboon

Wijnproeverijen bij bedrijven

Waarom wijnproeverijen bij bedrijven

Als wijnhandelaars begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om goede relaties te onderhouden met uw klanten en

Wijnproeverijen bij bedrijven
Wijnproeverijen bij bedrijven

partners. Daarom bieden wij de ideale oplossing: wijnproeverijen bij bedrijven. Een wijnproeverij is niet alleen een leuke manier om uw relaties te onderhouden, het is ook nog eens een leerzame ervaring waarbij u en uw relaties meer te weten komen over de verschillende smaken en aroma’s van wijn.

Wijnproeverijen zijn niet alleen geschikt voor bedrijven die zich in de wijnindustrie bevinden, maar voor alle bedrijven die op zoek zijn naar een origineel en uniek personeelsuitje. Het is namelijk de perfecte manier om samen met uw collega’s te ontspannen en te genieten van een heerlijke selectie wijnen. Bovendien is het een leuke manier om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Wat bieden wij voor wijnproeverijen bij bedrijven

Bij wijnproeverijn bij bedrijven heeft u de mogelijkheid om het helemaal bedrijfseigen te maken met verschillende thema’s die u zelf kunt kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een proeverij van Franse wijnen of een proeverij van wijnen uit een specifieke regio. Maar ook als u geen specifiek thema in gedachten heeft, zorgen wij voor een selectie van wijnen die aansluiten bij uw wensen.

Onze proeverijen worden geleid door ervaren wijnkenners die u en uw relaties alles kunnen vertellen

Wijnproeverijen bij bedrijven - verboon wines
Wijnproeverijen bij bedrijven – verboon wines

over de wijnen die u proeft. Wij zullen u begeleiden bij het proeven van de verschillende wijnen en zullen u meer vertellen over de achtergrond van de wijn en de producent. Zo leert u niet alleen meer over de verschillende smaken en aroma’s, maar ook over het verhaal achter de wijn.

Wijnproeverijen bij bedrijven zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Wij kunnen de proeverijen bij u op locatie verzorgen, maar ook op een externe locatie. Zo heeft u de keuze om de proeverij te houden op uw eigen kantoor, maar kunt u er ook voor kiezen om de proeverij te houden op een bijzondere locatie.

Wilt u na de proeverij graag nog wat langer genieten van de wijnen? Dat kan! Wij bieden u de mogelijkheid om de wijnen die u geproefd heeft na te bestellen. Zo kunt u nog even nagenieten van de wijnen en deze delen met uw relaties.

Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat u en uw relaties kunnen genieten van een zorgeloze en smaakvolle avond.

Bij wijnproeverijen bij bedrijven hoort natuurlijk naast wijn en andere drankjes ook wat lekkers te eten. Wij hebben nauw contact met een traiteur die lekkere en exclusieve hapjes kan regelen.

Wijnproeverijen bij bedrijven
Wijnproeverijen bij bedrijven

Een professionele traiteur kan exclusieve hapjes maken die passen bij de dieetwensen van jouw gasten. Of het nu gaat om vegetarische, veganistische, glutenvrije of andere dieetwensen, een professionele traiteur kan rekening houden met deze wensen en de juiste hapjes aanbieden.

Kortom, bent u op zoek naar een uniek en origineel personeelsuitje of wilt u uw relaties op een bijzondere manier onderhouden? Kies dan voor een wijnproeverij bij uw bedrijf en maak het helemaal bedrijfseigen met verschillende thema’s die u zelf kunt kiezen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke wijnproeverij bij uw bedrijf. Onze ervaren sommeliers staan klaar om u en uw relaties te begeleiden bij het proeven van de verschillende wijnen en zorgen ervoor dat u een leerzame en smaakvolle ervaring zult hebben.

Extra Info

Mocht u een wijnproeverijen bij Bedrijven willen houden vul dan het onderstaande formulier in:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mail” type=”email” required=”1″][contact-field label=”bedrijfsnaam” type=”url”][contact-field label=”Uw voorstel” type=”textarea”][/contact-form]

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen kunt u altijd bellen, smsen of mailen naar:
Telefoon: 06 53 31 85 98
Email: Info@verboonwines.nl

Wilt u onze wijnen bekijken klik dan hieronder:
https://verboonwines.nl/shop/

Wilt u nog meer foto’s zien? neem gerust een kijkje op onze socials:
Instagram:  https://www.instagram.com/verboonwines/
Facebook:  https://www.facebook.com/verboonwines/

 

 

 

 

Zoeken