#52 Wijn uit Lansingerland

Wijn uit Lansingerland - Vollering Wijn

Wijn uit Lansingerland

Vollering Wijn

Verboon Wines kan met trots zeggen dat wij als online wijnhandel in Bergschenhoek altijd op zoek zijn naar de beste wijn uit Lansingerland. En nu hebben we iets bijzonders om te delen: de Vollering wijnen, gemaakt door Kees Vollering.

Kees is al twee jaar bezig met het maken van zijn eigen wijnen en dit doet hij op een zeer unieke manier. In plaats van de druiven te telen op een traditionele wijngaard, gebruikt Kees geteelde druiven uit zijn eigen kas. Dit is niet alleen bijzonder, maar zorgt ook voor wijnen met een unieke smaak. Door de gecontroleerde omgeving van de kas kunnen de druiven op een optimale manier groeien en rijpen, waardoor ze een volle smaak en een heerlijke aroma ontwikkelen.

De Vollering wijnen zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten: de Muskaat, Cabernet sauvignon, Riesling en de Dornfelder. Elke variant heeft zijn eigen smaak en karakter, en we kunnen met zekerheid zeggen dat deze wijnen een aanwinst zijn voor ons assortiment. Prachtig dat we nu een wijn uit Lansingerland kunnen aanbieden.

De Muskaat: https://verboonwines.nl/product/vollering-muskaat-2021/

Vollering Muskaat Verboon Wines

De Vollering Muskaat is een lichte witte wijn met tonen van tropisch fruit en een lager alcohol percentage. Deze wijn is perfect te combineren met fruitsalades, lichte desserts en is ook heerlijk als aperitief. De muskaat is ook de wijn waar het allemaal mee begonnen is. Van de eerste druiven die geplukt waren werd er een wijn van gemaakt en die beviel erg goed en heeft daarna nog 3 super wijnen gemaakt.

De Cabernet Sauvignon: https://verboonwines.nl/product/vollering-cabernet-sauvignon-2021/

Vollering Cabernet Sauvignon Verboon Wines

De Vollering Cabernet Sauvignon is een zachte rode wijn met de smaak van rood fruit zoals kers met een prachtige lange afdronk. Deze wijn is perfect te combineren met gegrild rood vlees, stoofschotels en rijpe kazen. Of gewoon om te genieten op een ontspannen avond bij de open haard.

De Dornfelder: https://verboonwines.nl/product/vollering-dornfelder/

Vollering Dornfelder Verboon Wines

De Vollering Dornfelder is een rode wijn met de smaak van cassis en rood fruit zoals bramen en een bloemige geur. Hij is wat later in alcohol percentage. Deze wijn is perfect te combineren met rood vlees, wildgerechten en harde kazen. Of gewoon om te genieten met vrienden en familie bij een gezellige borrel.

De Riesling: https://verboonwines.nl/product/vollering-riesling/

Vollering Riesling Verboon Wines

De vollering Riesling is een witte wijn met tonen van citroen, limoen en groene appel. Explosief fris en wat lager in alcohol percentage. Deze wijn is perfect voor bij visgerechten, salades, of gewoon om te genieten als aperitief.

De geschiedenis

Maar laten we even stilstaan bij de bijzondere geschiedenis van Kees Vollering. Voorheen was hij eigenaar van kwekerij Vollering hydrangea, waar hij zich bezighield met de teelt van hortensia’s. Maar Kees had altijd al een passie voor wijn en besloot daarom om zijn eigen wijnen te gaan maken.

Wijn uit Lansingerland - Vollering Wijn
Wijn uit Lansingerland – Vollering Wijn

Na veel experimenteren en proeven, heeft Kees nu zijn eigen wijnen op de markt gebracht en ze zijn een groot succes. De perfecte wijn uit Lansingerland

Het proces van het maken van een biologische wijn is nog niet zo makkelijk en loop je tegen allerlei problemen aan. En toch is het Kees gelukt om 4 prachtige wijnen te maken.

Iedereen die in Lansingeland woont wilt natuurlijk een wijn van eigen bodem drinken. Daarom zijn wij mega trots en blij dat wij de Wijn uit Lansingerland van Kees mogen verkopen.

Als Verboon wines zijn we ontzettend blij dat we deze wijnen aan ons assortiment kunnen toevoegen en we raden ze dan ook van harte aan. De Vollering wijnen zijn niet alleen bijzonder vanwege de unieke manier waarop ze worden gemaakt, maar ook vanwege de uitstekende smaak en kwaliteit. Probeer ze zelf en ontdek de unieke smaak van de wijn uit Lansingerland in elke slok.

Extra Info

Wilt u nog meer foto’s zien? neem gerust een kijkje op onze socials:
Instagram:  https://www.instagram.com/verboonwines/
Facebook:  https://www.facebook.com/verboonwines/

 

Mocht u meer informatie willen over onze wijnen neem gerust een kijkje bij ons assortiment:
https://verboonwines.nl

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen kunt u altijd bellen, smsen of mailen naar:

telefoon: 06 53 31 85 98
Email: Info@verboonwines.nl

Zoeken