#54 Verboon Wines

Verboon-wines-wijnbar-berkel-Berkel-en-rodenrijs-wijn-Wijnen-berkel-horeca-Berkel-wijnproevrij

Verboon Wines: Waar Passie voor Wijn Samenkomt in Berkel en Rodenrijs

In het sfeervolle centrum van Berkel en Rodenrijs, op Kerksingel 22A, opende op 16 augustus een prachtige bestemming haar deuren voor wijnliefhebbers en fijnproevers: Verboon Wines, Wine Bar! Met trots nodigen we je uit om te komen proeven en ontdekken in onze nieuw geopende wijnbar.

Verboon-wines-Wijnbar-Berkel-Berkel-en-Rodenrijs-horeca-Berkel
Verboon-wines-Wijnbar-Berkel-Berkel-en-Rodenrijs-horeca-Berkel

Een Toevluchtsoord voor Wijnliefhebbers

Verboon Wines is niet zomaar een wijnbar; het is een toevluchtsoord voor iedereen die gepassioneerd is over de kunst van het wijnproeven en het genieten van het leven. Stap binnen in een warme en uitnodigende ambiance, doordrenkt van de charme van het historische centrum van Berkel en Rodenrijs. Of je nu een doorgewinterde wijnliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar het ontdekken van nieuwe smaken, bij Verboon Wines word je omarmd door een wereld van mogelijkheden.

Een Wereldwijde Reis van Smaak

Bij Verboon Wines geloven we dat elke fles wijn een verhaal vertelt, een avontuur uit een verre wijngaard. Onze uitgebreide selectie wijnen uit de hele wereld is met zorg samengesteld om een reis van smaken en aroma’s te bieden die zelfs de meest verfijnde smaakpapillen zullen prikkelen. Van sprankelende prosecco’s tot robuuste cabernet sauvignons, elke slok neemt je mee op een culinaire expeditie.

Openingstijden

Bij Verboon Wines begrijpen we dat het leven druk kan zijn. Daarom hebben we onze openingstijden zorgvuldig afgestemd op jouw behoeften, zodat je op elk gewenst moment van onze ervaring kunt genieten:

Woensdag: 12:00 – 22:00

Donderdag: 15:00 – 22:00

Vrijdag en Zaterdag: 15:00 – 00:00

Zondag: 15:00 – 22:00

Of je nu de drukte van de week wilt doorbreken met een ontspannende tussendoortje, een gezellige avond met vrienden wilt delen of de perfecte zondagmiddag wilt beleven, Verboon Wines staat voor je klaar om je te verwelkomen in een omgeving van pure verfijning.

Een Uitnodiging voor Jou

Verboon wines wijnbar berkel Berkel en rodenrijs wijn Wijnen berkel horeca Berkel

We nodigen je uit om de deuren van Verboon Wines te openen en jezelf onder te dompelen in de wereld van uitmuntende wijnen en onvergetelijke momenten. Ons toegewijde team van sommeliers en gastheren staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van je reis, of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, wilt deelnemen aan proeverijen of gewoon wilt ontspannen met een goed glas wijn.

Verboon Wines is niet alleen een wijnbar, het is een bestemming die liefde voor wijn en gemeenschap viert. We kijken ernaar uit om met jou te proosten op avontuur, ontdekking en de kunst van het genieten. Sluit je aan bij ons in het hart van Berkel en Rodenrijs en laat je smaakpapillen dansen in een symfonie van smaken.

Wijnproeverijen en Evenementen:

Om de ervaring nog meeslepender te maken, organiseert de Verboon Wines in Lansingerland regelmatig wijnproeverijen en speciale evenementen. Dit is een uitgelezen kans om nieuwe wijnen te ontdekken en uw smaak horizon te verbreden, terwijl u geniet van het gezelschap van mede-wijnliefhebbers.

Extra Info

Wilt u nog meer foto’s zien? neem gerust een kijkje op onze socials:
Instagram:  https://www.instagram.com/verboonwines/
Facebook:  https://www.facebook.com/verboonwines/

 

Mocht u meer informatie willen over onze wijnen neem gerust een kijkje bij ons assortiment:
https://www.verboonwines.nl

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen kunt u altijd bellen, smsen of mailen naar:

telefoon: 06 53 31 85 98
Email: Info@verboonwines.nl

Zoeken