#58 Babyshower in een wijnbar

Babyshower in een wijnbar - Verboon wines - Wijnbar berkel - babyshower berkel en rodenrijs

Babyshower in een Wijnbar

Vier Speciale Momenten met Verboon Wines

Bij Verboon Wines draait alles om het creëren van bijzondere herinneringen en het delen van speciale momenten. Onlangs hebben we onze nieuwste toevoeging aan de Verboon-familie geïntroduceerd – onze eigen wijnbar! Deze stijlvolle en gezellige ruimte is niet alleen een geweldige plek om van onze heerlijke wijnen te genieten, maar het is ook de perfecte locatie voor het vieren van belangrijke mijlpalen in het leven, zoals babyshowers. In deze blogpost willen we graag met je delen waarom Verboon Wines de ideale plek is voor een babyshower.

Babyshower in een wijnbar
Babyshower in een wijnbar

1. Intieme Sfeer

Onze wijnbar straalt warmte en gezelligheid uit, waardoor het de perfecte setting is voor een intieme bijeenkomst zoals een babyshower. Met een prachtige inrichting, comfortabele zitplaatsen en een charmante sfeer, voel je je meteen thuis bij Verboon Wines. Het is een plek waar vrienden en familie samen kunnen komen om de aanstaande moeder te eren en te vieren.

2. Een Diverse Drankenkaart

Bij Verboon Wines begrijpen we dat niet iedereen alcohol wil drinken, vooral niet tijdens speciale momenten zoals een babyshower. Daarom hebben we naast onze prachtige wijnen ook een uitgebreide selectie alcoholvrije dranken en frisdranken om aan de wensen van al onze gasten te voldoen.

  • Alcoholvrije Wijn Alternatieven: Onze alcoholvrije wijnalternatieven zijn een geweldige keuze voor gasten die de smaak van wijn willen ervaren zonder de alcohol. We bieden een verscheidenheid aan alcoholvrije mousserende wijnen en rosés die net zo verfrissend zijn als traditionele wijnen, maar zonder de alcohol.
  • Frisdranken: Voor de liefhebbers van frisdrank hebben we een uitgebreide selectie van klassieke en ambachtelijke frisdranken. Van verfrissende coladranken tot sprankelende limonades en bruisend mineraalwater, we hebben voor elk wat wils.

We willen ervoor zorgen dat alle gasten zich welkom voelen en kunnen genieten van hun favoriete drankjes, ongeacht hun drankvoorkeuren. Of je nu kiest voor een sprankelende alcoholvrije wijn, een verfrissende frisdrank, we hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat jouw babyshower bij Verboon Wines een onvergetelijke en smaakvolle ervaring wordt.

3. Aangepaste Menuopties

Naast de heerlijke wijnen bieden we ook aangepaste menuopties om aan de smaak van de aanstaande moeder en haar gasten te voldoen. We bieden zowel borrelplanken als diverse warme tapas hapjes aan. We willen ervoor zorgen dat de babyshower een culinair feest wordt dat je nooit zult vergeten.

4. Persoonlijke Service

Babyshower in een wijnbar - wijnbar berkel
Babyshower in een wijnbar – wijnbar berkel

Bij Verboon Wines hechten we veel waarde aan persoonlijke service. Ons team staat klaar om de Babyshower in een wijnbar tot in de puntjes te verzorgen, van het versieren van de door u aangeleverde decoraties tot het serveren van de gerechten en drankjes. We begrijpen hoe belangrijk deze dag is, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt voor de aanstaande moeder en haar gasten.

Dus, als je op zoek bent naar de perfecte locatie om een babyshower te organiseren voor een Babyshower in een wijnbar, denk dan aan Verboon Wines . Onze wijnbar biedt de ideale mix van stijl, smaak en service om van deze bijzondere gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om je babyshower bij Verboon Wines te plannen en samen een toast uit te brengen op de aanstaande aankomst van de kleine! Cheers!

5. wat zijn de kosten voor Babyshower in een wijnbar?

Bij Verboon Wines streven we ernaar om jouw Babyshower in een wijnbar niet alleen speciaal, maar ook betaalbaar te maken. We begrijpen dat het belangrijk is om binnen een budget te blijven, en daarom bieden we een geweldig babyshower-arrangement aan voor slechts €25 per persoon, exclusief btw. Hier is wat je kunt verwachten van ons betaalbare arrangement:

  • Inclusief setting decoreren: Bij Verboon Wines nemen we de zorgen voor de decoraties uit handen. We zullen de ruimte feestelijk aankledende de door u aangeleverde decoratie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de details. Van ballonnen tot tafeldecoraties, we zorgen ervoor dat de wijnbar de perfecte setting is voor jouw babyshower.
  • Wijnselectie: Ons babyshower-arrangement omvat een selectie van onze heerlijke wijnen. Of je nu kiest voor rood, wit of rosé, we hebben voor elk wat wils. En voor degenen die liever geen alcohol drinken, bieden we ook alcoholvrije alternatieven aan.
  • Hapjes: Geen babyshower is compleet zonder lekkere hapjes. We zullen een assortiment van hartige en zoete hapjes verzorgen, zodat jij en je gasten kunnen genieten van heerlijke smaken tijdens het vieren van deze speciale gelegenheid.

Met ons babyshower-arrangement hoef je je geen zorgen te maken over verborgen kosten. Alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke babyshower te organiseren, is inbegrepen in de prijs. En het beste van alles is dat we ervoor zorgen dat de ervaring niet alleen betaalbaar is, maar ook buitengewoon memorabel.

We hopen dat deze blogpost je heeft geïnspireerd om een Babyshower in een wijnbar te overwegen bij Verboon Wines. Als je verdere informatie nodig hebt of vragen hebt over het organiseren van evenementen in onze wijnbar, staan we altijd voor je klaar. Cheers! En geniet van uw babyshower in een wijnbar.

Wijnbar Berkel en Rodenrijs - Wijnbar - Wine Bar - babyshower - jordy verboon
Wijnbar Berkel en Rodenrijs – Wijnbar – Wine Bar – babyshower – jordy verboon
Wijnbar Berkel en Rodenrijs - Wijnbar - Wine Bar - babyshower - jordy verboon - Berkel en Rodenrijs - taart
Wijnbar Berkel en Rodenrijs – Wijnbar – Wine Bar – babyshower – jordy verboon – Berkel en Rodenrijs – taart
Wijnbar Berkel en Rodenrijs - Wijnbar - Wine Bar - babyshower - jordy verboon - Berkel en Rodenrijs
Wijnbar Berkel en Rodenrijs – Wijnbar – Wine Bar – babyshower – jordy verboon – Berkel en Rodenrijs
Wijnbar Berkel en Rodenrijs - Wijnbar - Wine Bar - babyshower
Wijnbar Berkel en Rodenrijs – Wijnbar – Wine Bar – babyshower

Extra Info

Wilt u nog meer foto’s zien? neem gerust een kijkje op onze socials:
Instagram:  https://www.instagram.com/verboonwines/
Facebook:  https://www.facebook.com/verboonwines/

Mocht u meer informatie willen over onze wijnen neem gerust een kijkje bij ons assortiment:
https://www.verboonwines.nl

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen kunt u altijd bellen, smsen of mailen naar:

telefoon: 06 53 31 85 98
Email: Info@verboonwines.nl

 

Zoeken