#59 Wijnproeverij in onze wijnbar

Wijnproeverij in onzer wijnbar - Wijn bar in Lansingerland-Verboon-wines-Wijn-bar-berkel

Wijnproeverij in onze wijnbar

Maak kennis met onze wijnen

Wijnproeverij in onze wijnbar

Heeft u iets te vieren of heeft wilt u een leuke tijd met wat vrienden of familie hebben? Dan zijn onze wijnproeverijen de perfecte manier om dat te doen! Of u nu een doorgewinterde wijnkenner bent of beginnende liefhebber, wegens ons grote aanbod kunnen wij iedereen verrassen met overheerlijke wijnen.

Bij Verboon Wines nodigen we u uit uw wijnkennis uit te breiden en natuurlijk te genieten van onze heerlijke wijnen!

 

Hoe ziet een wijnproeverij bij Verboon Wines eruit?

IMG 20240121 WA0015

Bij Verboon Wines zijn er ontelbare verschillende mogelijkheden voor een wijnproeverij! Het verloop van de avond wordt volledig bepaald door uw eigen wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan de hoeveelheid rondes, grootte van de glazen en soorten wijn. Of u nu een voorkeur geeft aan uitsluitend witte wijnen, of bijvoorbeeld alleen wijnen uit Spanje, bij ons is er van alles mogelijk! Dit geeft u de vrijheid om te kiezen voor de wijnen die het beste passen bij uw wensen, smaakvoorkeuren en budget.

Onze standaard proeverij bestaat uit 5 rondes van verschillende soorten glazen wijn. Hierbij schenken wij ‘normale’, volle glazen. U kunt ervoor kiezen om de wijnproeverij compleet te maken door hapjes te laten serveren die passen bij de wijn die u op dat moment proeft.

De prijzen voor een wijnproeverij van 5 rondes inclusief bijpassende hapjes variëren tussen de €35 en €45 per persoon, afhankelijk van de specifieke wijnen die u wilt proeven.

Bij ons staat maatwerk centraal, waardoor we flexibel zijn in het aanpassen van de wijnselectie om aan uw verwachtingen te voldoen. Laat bij uw reservering eventuele voorkeur weten, zodat wij de perfecte selectie kunnen maken!

Of je nu wilt genieten van een intieme avond met vrienden of een grootschalig evenement plant, wij staan voor u klaar om u te ontvangen, onze wijnkennis te delen en u een fantastische avond te bezorgen!

 

Reserveren of vragen

Voor het reserveren voor een wijnproeverij in de wijnbar kunt u contact opnemen met 06-53318598 of mail naar info@verboonwines.nl.

 

Liever een wijnproeverij bij u thuis of een locatie naar keuze?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Of bekijk de volgende blog https://www.verboonwines.nl/blog/2022/01/10/wijnproeverij-op-locatie/ 

Extra informatie

Wilt u nog meer foto’s zien? neem gerust een kijkje op onze socials:
Instagram:  https://www.instagram.com/verboonwines/
Facebook:  https://www.facebook.com/verboonwines/

Mocht u meer informatie willen over onze wijnen neem gerust een kijkje bij ons assortiment:
https://www.verboonwines.nl

Zoeken