#64 Wijnbar Berkel en Rodenrijs

Wijnbar Berkel en Rodenrijs

Wijnbar Berkel en Rodenrijs

Welkom bij Verboon Wines, de wijnbar van Berkel en Rodenrijs waar passie voor wijn tot leven komt! Als je onze wijnbar binnenstapt, word je begroet door de warmte en gastvrijheid die ons kenmerkt. Hier, in het hart van Berkel en Rodenrijs, is Verboon Wines ontstaan uit de droom van Jordy. Jordy heeft deze wijnbar slechts een half jaar geleden geopend, maar zijn toewijding aan het vak is duidelijk voelbaar in elke slok die je proeft en in elke glimlach die je ontvangt van de wijnbar Berkel en Rodenrijs.

Wijnbar Berkel en Rodenrijs
Wijnbar Berkel en Rodenrijs

Een Smaakvolle Ontdekkingsreis

Bij Verboon Wines draait alles om de liefde voor wijn. Met een indrukwekkende selectie van maar liefst 150 verschillende soorten wijnen, is er altijd wel iets nieuws te ontdekken en te ervaren. Van sprankelende champagnes tot robuuste rode wijnen en verfijnde witte wijnen, ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om elke smaakpapil te verrassen en te verwennen. En laten we de borrel niet vergeten – de perfecte aanvulling op onze uitgebreide wijnselectie, zodat je kunt genieten van een complete ervaring bij Verboon Wines.

De Passie van Jordy

Achter elke fles wijn bij Verboon Wines staat de passie van Jordy, de eigenaar die zijn hart en ziel in deze wijnbar heeft gestoken. Met een diepgaande kennis van wijnen en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, zorgt Jordy ervoor dat elk glas dat wordt geschonken een ervaring op zich is. Zijn enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en zijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke gast zich thuis voelt bij Verboon Wines.

De Ultieme Wijnervaring

Bij Verboon Wines draait het niet alleen om het drinken van wijn, maar om het beleven van een totale wijnervaring. Onze wijnbar is ontworpen als een plek waar je kunt ontspannen, genieten en jezelf kunt onderdompelen in de wereld van wijn. Of je nu alleen komt om te ontspannen na een lange dag of met vrienden om een speciale gelegenheid te vieren, bij Verboon Wines vind je altijd de perfecte ambiance om van te genieten. Wijnbar Berkel en Rodenrijs de plek voor een mooie avond.

Evenementen en Proeverijen

Als je op zoek bent naar nog meer avontuur, dan ben je bij Verboon Wines aan het juiste adres. We organiseren regelmatig evenementen en proeverijen waar onze gasten de kans krijgen om nieuwe wijnen te ontdekken en hun kennis te vergroten. Ook kunt u met uw eigen vrienden groep of gezin uw eigen wijnproevrij houden. U krijgt dan een aantal wijnen met daarbij een bijpassende borrel.

Wijnbar Berkel en Rodenrijs
Wijnbar Berkel en Rodenrijs

Wijn van de Maand: Ontdek Onze Speciale Aanbieding

Bij Verboon Wines geloven we in het vieren van de diversiteit en het vakmanschap van wijn. Daarom hebben wij elke maand een ‘Wijn van de maand’ wijnen, een speciale selectie van wijnen die elke maand in de schijnwerpers staat en tegen een speciale korting verkrijgbaar is. We maken ook elke maand een video over die wijnen zodat je precies weet wat je koopt. Af te halen en te bestellen bij Wijnbar Berkel en Rodenrijs.

Jouw Reis Begint Hier

Dus waar wacht je nog op? Stap binnen bij Verboon Wines de wijnbar Berkel en Rodenrijs en laat je meenemen op een smaakvolle ontdekkingsreis door de wereld van wijn. Met Jordy aan het roer en een selectie van 150 verschillende soorten wijnen om uit te kiezen, staat er een onvergetelijke ervaring op je te wachten. Kom langs, ontdek en geniet van de magie van Verboon Wines – waar elke slok een nieuwe ontdekking is en elke ontmoeting een kans is om te genieten van het goede leven.

Tot snel!

Extra Info

Wilt u nog meer foto’s zien? neem gerust een kijkje op onze socials:
Instagram:  https://www.instagram.com/verboonwines/
Facebook:  https://www.facebook.com/verboonwines/

Mocht u meer informatie willen over onze wijnen neem gerust een kijkje bij ons assortiment:
https://www.verboonwines.nl

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen voor wijnproeverij in onze wijnbar kunt u altijd bellen, smsen of mailen naar:

telefoon: 06 53 31 85 98
Email: Info@verboonwines.nl

Zoeken