#65 La Grange

La Grange

La Grange

La Grange - Wijn glas
La Grange – Wijn glas

Ontdek de Magie van La Grange Classique Rosé 2023 bij Verboon Wines

Bij Verboon Wines zijn we altijd op zoek naar de meest bijzondere wijnen om onze gasten te verrassen. Vandaag willen we graag een juweeltje met jullie delen: de Classique Rosé 2023. Deze wijn is een ode aan zowel traditie als vernieuwing en belichaamt perfect wat Château La Grange zo speciaal maakt.

Het rijke Verleden en een Veelbelovende Toekomst van La Grange 

Château La Grange, gelegen in het hart van de Languedoc, kent een rijke geschiedenis. Twee eeuwen geleden werd het domein opgericht door de familie Sabatier. Met hun passie voor wijn, olijfolie en het boerenleven hebben ze een nalatenschap gecreëerd die vandaag de dag nog steeds voortleeft. In 2008 bracht de overname door de familie Freund een nieuwe dynamiek met zich mee. Ze introduceerden biologische wijnbouw en bouwden een moderne kelder, zonder de essentie van La Grange te verliezen.

Het terroir van La Grange is werkelijk uniek. Gezegend door de natuur, omgeven door drie vulkanen, een overvloed aan water en de wilde garrigue, biedt dit gebied de perfecte omstandigheden voor het produceren van voortreffelijke wijnen. Duurzaam beheer en biologische wijnbouw staan centraal in hun filosofie. Als lid van Terra Vitis en gecertificeerd met het HVE 3-keurmerk, streeft het wijnhuis ernaar ernaar om hun prachtige omgeving te behouden en te versterken.

Innovatie en Natuur in Harmonie bij La Grange 

Een mooi voorbeeld van hun duurzame aanpak is de integratie van Rouge de Rousillon-schapen in het wijngaardbeheer. Deze schapen dragen bij aan de biodiversiteit en natuurlijke brandpreventie, en symboliseren de diepe verbondenheid van La Grange met hun land en de natuur.

Proef de Toekomst: Wijnproeverij met de Wijnmaker van La Grange

La grange - Proeverij
La grange – Proeverij

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort een speciale wijnproeverij organiseren, gewijd aan Classique Rosé 2023. Dit is niet zomaar een proeverij – de wijnmaker zelf komt vanuit Frankrijk naar Nederland om ons meer te vertellen over deze prachtige wijn en het verhaal achter Château La Grange. Dit is een unieke kans om direct van de bron te horen hoe deze wijn wordt gemaakt en waarom hij zo bijzonder is. Niet alleen onze eigen Classique Rose wordt op deze avond reserveert door onze Franse vrienden maar hun gele assortiment van wat hun hebben. De proeverij zal plaatsvinden op 19-06-2024 om 19.30. U zal deze avond 6 volle glazen krijgen met de hapjes die u er los kan bijbestellen.

Een Maand vol Rosé: Speciale Mei Actie

Voor de maand mei hebben we een fantastische actie met de Classique Rosé 2023. Deze lichte, verfrissende Franse rosé is de hele maand in de aanbieding. Om de actie extra speciaal te maken, hebben we een video gemaakt waarin we alles vertellen over deze heerlijke wijn. Bekijk onze ‘Wijn van de Maand’ video op onze sociale media en ontdek waarom La Grange Classique Rosé 2023 door onze wijnvrienden is gekozen als nieuwe favoriet in ons assortiment!

Kom langs bij Verboon Wines in Berkel en Rodenrijs en proef de Classique Rosé 2023 zelf. Mis deze kans niet om deel te nemen aan onze speciale proeverij en de wijnmaker te ontmoeten. We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van deze bijzondere wijn en het prachtige verhaal van Château La Grange.

Extra Info

Wilt u nog meer foto’s zien? neem gerust een kijkje op onze socials:
Instagram:  https://www.instagram.com/verboonwines/
Facebook:  https://www.facebook.com/verboonwines/

Mocht u meer informatie willen over onze wijnen neem gerust een kijkje bij ons assortiment:
https://www.verboonwines.nl

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen voor wijnproeverij in onze wijnbar kunt u altijd bellen, smsen of mailen naar:

telefoon: 06 53 31 85 98
Email: Info@verboonwines.nl

Tot snel bij Verboon Wines!

Zoeken