Over Verboon

Wellicht behoefte u advies over welke wijn het beste past bij uw wensen. Of heeft u een vraag over uw bestelling? Neem dan contact op via één van de onderstaande gegevens.

glasalleen

Over
Verboon Wines

Mijn naam is Jordy Verboon, eigenaar van Verboon Wines. Ik wilde de wijnwereld aan een nieuw idee voorstellen.  Sinds februari 2021 is Verboon Wines actief om uw wijnen persoonlijk aan huis te bezorgen. Dit doen we op een unieke manier waar uw witte, rosé & mousserende wijnen gekoeld aan huis worden geleverd! Uw rode wijnen worden niet gekoeld bezorgd. Dit is mogelijk binnen dezelfde bestelling, ongeacht de hoeveelheid.

Verboon Wines heeft een speciale bus laten bouwen. Deze is voor 75% gekoeld op een zelf af te stellen temperatuur. De overige 25% van de bus is niet gekoeld. Dit is voor de rode wijnen.

De start

Met slechts 21 jaar ben ik in februari 2021 begonnen als jongste wijnleverancier van Nederland! Wijn is het mooiste product en verdient in mijn ogen de optimale service en kwaliteit. Dat is mijn streven van het bedrijf.

Wij bezorgen graag uw wijnen aan huis en zetten het voor u op de bestemde locatie. Onze wijnen selecteren wij op een bijzondere manier doordat wij werken met kleine wijnhuizen maar ook met wat grote gevestigde namen. Alle wijnen worden met zorg door mij geselecteerd en geproefd voordat wij deze presteren. Vaak presteren wij onze nieuwe wijnen door middel van een introductie-actie. Dit wordt gecombineerd met een “Wijn van de maand video” samen een andere jonge ondernemer uit de regio maken. Hierin brengen wij onze passie over door over de wijnen te vertellen en hoe deze gecombineerd kunnen worden met eten.

Cadeaus en relatiegeschenken

Verboon Wines groeide in het eerste jaar naar een heel klein familiebedrijf waarbij mijn moeder zich steeds meer wist te ontwikkelen in de wijn wereld. Conny is erg creatief aangelegd en deze creativiteit kan ze nu mooi kwijt in ons bedrijf. Hier creëert ze dan ook de mooiste cadeaus & relatiegeschenken met de hand gemaakt! Om de unieke cadeaus uit te lichten van mijn moeder is er dan ook een speciale kop ‘Wijngeschenken’, hier kunt u haar creaties zien.

Wij verzorgen tevens graag uw relatiegeschenken. Dit mochten wij de afgelopen jaren al doen voor mooie gevestigde bedrijven, daar zijn wij dan ook erg trots op!

Wijnreizen

Verboon Wines maakt regelmatig wijnreizen om opzoek te gaan naar de parels in de prachtige wijnwereld. Hier bezoeken wij dan ook graag de kleinere wijnhuizen om zo unieke producten te vinden en te kunnen leveren in Nederland.