Over Verboon

glasalleen

Over
Verboon Wines

Mijn naam is Jordy Verboon, eigenaar van Verboon Wines. Ik wilde de wijnwereld kennis laten maken met een nieuw idee. Sinds februari 2021 is Verboon Wines actief in het persoonlijk bezorgen van uw wijnen aan huis. Dit doen we op een unieke manier, waarbij uw witte, rosé- en mousserende wijnen gekoeld worden geleverd! Uw rode wijnen worden niet gekoeld bezorgd. Dit geldt voor dezelfde bestelling, ongeacht de hoeveelheid.

Verboon Wines heeft een speciale bus laten bouwen. Deze is voor 75% gekoeld op een temperatuur die u zelf kunt instellen. De overige 25% van de bus is niet gekoeld. Dit is bedoeld voor de rode wijnen.

De start

Met slechts 21 jaar ben ik in februari 2021 begonnen als de jongste wijnleverancier van Nederland! Wijn is het mooiste product en verdient naar mijn mening optimale service en kwaliteit. Dat is het streven van ons bedrijf.

Wij bezorgen graag uw wijnen aan huis en plaatsen ze op de aangewezen locatie. Onze wijnen selecteren wij op een bijzondere manier, doordat we samenwerken met zowel kleine wijnhuizen als grote gevestigde namen. Alle wijnen worden zorgvuldig door mij geselecteerd en geproefd voordat we ze aanbieden. Vaak introduceren we nieuwe wijnen met een introductie-actie. Dit combineren we met een “Wijn van de Maand video”, waarin we samenwerken met een andere jonge ondernemer uit de regio. Hierin dragen we onze passie over door te vertellen over de wijnen en hoe ze gecombineerd kunnen worden met eten.

Cadeaus en relatiegeschenken

Verboon Wines groeide in het eerste jaar uit tot een heel klein familiebedrijf, waarbij mijn moeder zich steeds verder ontwikkelde in de wereld van wijn. Conny heeft een creatieve aanleg en deze creativiteit kan ze nu prachtig in ons bedrijf tot uiting brengen. Hier creëert ze dan ook de mooiste cadeaus en relatiegeschenken, volledig met de hand gemaakt! Om de unieke geschenken van mijn moeder extra onder de aandacht te brengen, hebben we een aparte sectie genaamd ‘Wijngeschenken’. Hier kunt u haar creaties bekijken.

Tevens verzorgen wij met plezier uw relatiegeschenken. Dit hebben we de afgelopen jaren al mogen doen voor diverse gerenommeerde bedrijven, waar we dan ook erg trots op zijn!

Wijnreizen

Verboon Wines onderneemt regelmatig wijnreizen om op zoek te gaan naar de juweeltjes in de schitterende wereld van wijn. Tijdens deze reizen bezoeken wij met veel plezier de kleinere wijnhuizen, met als doel nieuwe unieke wijnen te ontdekken en deze naar Nederland te kunnen brengen.

Zo hebben wij in 2022 de Angosto Blanco ontdekt in Valencia. In 2023 stond Stellenbosch, Zuid-Afrika op de planning en hier is de Hartenberg Estate Chardonnay ontdekt!

Zoeken