Openingstijden

Het bedrijf heeft 2,5 jaar bestaan als een mobiel bedrijf, rijdend vanuit onze wijnopslag om wijnen bij u thuis te bezorgen. Om de volgende stap te zetten, hebben wij in augustus 2023 een wijnbar geopend! Deze wijnbar is de ultieme plek om ons te bezoeken, van onze wijnen te genieten en kennis te maken met alle wijnen die we voor u uit het buitenland hebben gehaald. We nodigen u dan ook van harte uit om onze unieke wijnen hier te proeven, zodat u op zoek kunt gaan naar de perfecte wijn die bij uw smaakprofiel past.

De wijnbar is geopend van woensdag tot en met zondag, vanaf 15:00 uur (met uitzondering van woensdag, vanaf 12:00 uur). In deze wijnbar staan meer dan 150 wijnen op de kaart! Bijna alle wijnen die op de website staan, zijn ook bij ons in de wijnbar verkrijgbaar. Hier krijgt u de mogelijkheid om een wijn eerst per glas of per fles te proeven, voordat u besluit om deze aan huis te laten bezorgen. Wij bezorgen al de volgende ochtend aan huis, zodat u altijd de perfecte wijn op tafel heeft staan!

Wij verwelkomen u graag in onze wijnbar!

Kerksingel 22 A
2651 CC
Berkel en Rodenrijs

Zoeken

Reserveren Winebar

WIl u een plekje reservering onze winebar? Via whatsapp kunt u uw tafel reserveren (indien er nog plek is). Vul bij uw reservering het volgende in:

  • Welke datum
  • Welke tijd
  • Hoeveel personen